"Bolje se slažu kao prijatelji": Tom Cruise prekinuo s 20 godina mlađom glumicom

Foto: Profimedia

GLUMAC Tom Cruise navodno je prekinuo vezu s kolegicom Hayley Atwell.

O Cruiseovom ljubavnom životu nakon razvoda od Katie Holmes 2012. malo se toga zna, no iako ni jedno od njih nije potvrdilo napise, puno se pisalo o tome da je Tom od 2020. godine u vezi s 20 godina mlađom kolegicom iz filma Nemoguća misija 7 Hayley Atwell, s kojom se zbližio upravo tijekom snimanja ovog filma.

Kako piše The Sun, par je nakratko prekinuo u rujnu prošle godine, nakon čega je uslijedila pomirba, a sad je, navode, došlo do konačnog prekida. Iako se Hayley s Tomom pojavila na premijeri filma Top Gun: Maverick u svibnju ove godine, izvori bliski njima su za The Sun otkrili da je to bilo "zbog podrške" glumcu.

"Tomova i Hayleyina veza je bila iskrena. Bez obzira na glasine koje su tvrdile suprotno, nikad nisu bili zajedno samo pred kamerama. Nažalost, nisu uspjeli", rekao je izvor za The Sun.

"Odlično su se slagali i imali fantastičnu kemiju zbog čega su vezi prošle godine odlučili dati još jednu priliku. Ali ono što je funkcioniralo iza zatvorenih vrata nije tako dobro funkcioniralo u javnosti. Odlučili su da im bolje ide kao prijateljima", dodao je anonimni izvor koji je istaknuo da im je presudila popularnost i pozornost koju su kao par izazivali.

Cruise je prije Hayley ljubio brojne holivudske ljepotice poput Penelope Cruz, Heather Locklear ili Cher, a u braku je bio tri puta i to s kolegicama: Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes.

Pročitajte više