Bora Čorba u tajnosti oženio mlađahnu Slovenku

Foto: Facebook

FRONTMEN grupe Riblja čorba Bora Đorđević ovoga je tjedna u intimnom obredu po treći put stupio u brak, a ovoga puta je njegova izabranica znatno mlađa Slovenka Dubravka, doznaje Blic.

Par je "sudbonosno da" rekao pred matičarem, nakon čega su proslavili ručkom u jednom restoranu.

"Bora već duže vrijeme razmišlja o tome da se oženi. Njegova okolina nije bila oduševljena ovom idejom, obzirom na to da iza sebe ima već dva braka, ali je na kraju ipak bilo po njegovom. Razgovarao je sa Dubravkom i odlučili su se za  skromno venčanje u općini, a da nakon toga zajedno sa kumovima i nekoliko bliskih prijatelja odu na ručak. Vjenčanje je bilo prije tri dana" otkrio je neimenovani izvor.

"Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani sa mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pješačimo po planinama, tako me je natjerala da smršavim dvadeset kilograma", izjavio je u jednom od ranijih intervjua Bora, koji je djevojku dosad uglavnom skrivao od javnosti.

S prvom suprugom Draganom u braku je proveo 30 godina, a nakon njihovog razvoda 2007. godine ona je preminula. 2009. godine oženio se za Aleksandru, a taj je brak potrajao četiri godine.

Pročitajte više