Boris Jelinić farmericama: Što vi hoćete da ja vas sve obrađujem?

NOVA gazdarica Sonja Kovač postaje sve popularnija među farmerima koji se prema njoj odnose zaštitnički. Razlog tomu je njezino glumatanje u početku kako je plaha i slabija od ostalih djevojaka. Zadnjih dana Boris, Dino i Mario sve češće se s njom zafrkavaju, a rođenoj koketi to nimalo ne smeta.

Štoviše, kad joj je Boris uskočio u krevet ne bi li došao do almanaha i uspio ga prolistati, Sonja je vrisnula: "Boli me!" Boris je nastavio s listanjem almanaha, a Sonji nije smetalo što joj je ovaj tako blizu.

Uskakanje u krevet

Nakon uskakanja u krevet, Sonja mu je rekla da je dosadan pa ju je upitao želi li da joj se zavuče ispod deke. Iznenađena gazdarica na trenutak je zastala, ali se onda opustila i s "Golim vijestašem" nastavila hrvati.

Dok ne plazi po Sonji, Boris jutra provodi u društvu Petre Maroje. Ne prestaju se zadirkivati i grliti, pa bi se dalo zaključiti da tu postoje neke simpatije. A kad su se djevojke u podne povukle u dvorište kako bi izrađivale košare i pričale o sadnji povrća, pridružio im se trenutačno najpoželjniji farmer - Boris. Kad je Marina Perazić napravila dno košare upitala je Sonju je li to to. Ova joj je dobacila da bi bilo dobro da Boris obradi košaru, na što je nabildani farmer upitao: "Što vi hoćete da ja vas sve obrađujem?" Marina je dno košare uvalila Borisu u ruke i odlazeći iz dvorišta rekla kako će "dok Boris njoj to obradi, onda na sekundu otići do Jure".

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više