Boris Rogoznica gostovao u Dobro jutro, Hrvatska: "Toliko lijepo gostoprimstvo"

Screenshot: HRT

BORIS ROGOZNICA gostovao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, gdje je predstavio svoju novu pjesmu Da nam bude lipo. Emisiju Dobro jutro, Hrvatska inače vodi njegova bivša supruga Doris Pinčić, no Boris je gostovao u epizodi za koju je bio zadužen drugi voditeljski par, Maja Ciglenečki i Davor Meštrović, pa do susreta bivših supružnika nije došlo.

Rogoznica je najprije otpjevao svoju novu pjesmu pa porazgovarao s kolegama svoje bivše supruge. Predstavio im je svoje suradnike i rekao da sve svoje pjesme piše sam jer je to "autentično" i jer su to "misli koje dolaze iz njegove glave". "Made in Boris Rogoznica", dobacio mu je Meštrović.

"Sviram tri-četiri puta tjedno, ljeti je to i više. Zadovoljan sam bukiranošću. Slobodno vrijeme volim provesti na putovanjima, s obitelji...", dodao je. Na Facebooku se pohvalio fotografijama se seta i napisao: "Toliko lijepo i toplo gostoprimstvo od strane HRT-a i Dobro jutro, Hrvatska."

Toliko lijepo i toplo gostoprimstvo od strane hrta i Dobro jutro, Hrvatska Da smo zaboravili na budenje u 4:30h Nadam ste da ste nas pratili 😘 #danambudelipo

Objavljuje Boris RogoznicaSrijeda, 14. lipnja 2023.

Podsjećamo, Boris i Doris u braku su bili 7 godina, a razveli su se 2020. Voditeljica je danas udana za menadžera Davora Guberović s kojim čeka dijete.

Pročitajte više