Boris Rogoznica otkrio u kakvim je odnosima s Doris Pinčić nakon razvoda

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

BIVŠI suprug voditeljice Doris Pinčić, Boris Rogoznica, progovorio je u intervjuu iskreno o njihovom odnosu i djeci, a otkrio je i je li u međuvremenu pronašao novu ljubav.

"Trenutačno sam fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Moram priznati da istinski uživam u takvom životu", rekao je za Story.

Ispričao je i o razvodu njega i Doris.

"Za mene i moje najbliže taj period života nije bio ni najmanje 'zabavan'. Neizmjerno sam zahvalan osobama koje su bile uz mene i koje su mi pomogle da ponovo ustanem i krenem dalje. Pobijedio sam izazove i strahove, suočio se s vlastitim pogreškama i, ono najvažnije, pokajao sam se zbog postupaka kojima sam povrijedio svoje najbliže. Maknuo sam se od manipulativnih ljudi i situacija i počeo sam više vjerovati u samoga sebe", rekao je.

"Danas nisam ni približno naivan kao tada. U javnosti se pojavilo puno netočnih i neprovjerenih informacija i nagađanja, ali svi znamo da je lavinu nemoguće zaustaviti. Zaista se više ne želim vraćati u prošlost, za mene je to gotova priča i ovo je zadnje što ću reći na tu temu. Život će pred sve nas bez sumnje postaviti nove izazove. Ja sam svoje odgovore dobio, lekcije naučio i spreman sam krenuti dalje", dodao je.

Otkrio je i da je s Doris ostao u dobrim odnosima.

"Fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece", rekao je.

"Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički", zaključio je.

Pročitajte više