Boris Rogoznica zadovoljan druženjem s Mamićem: "Doris, bilo je vrijeme da me pozoveš u emisiju"

Screenshot: RTL

BORIS ROGOZNICA, glazbenik u usponu i muž Doris Pinčić Rogoznice, zadovoljan je emisijom svoje žene u kojoj je gostovao sa Zdravkom Mamićem i Amarom Bukvićem na temu očinstva.

"Desetak velikih portala, 50-ak poruka, stotine komentara i tisuće reakcija na jučerašnju emisiju. Pa draga moja Doris Pinčić Rogoznica, bilo je i vrijeme da me pozoveš u svoju emisiju", napisao je na Facebooku.

Iako nije poznato koliko se dosad gledala emisija "Na kavi kod Doris", posljednja je bila uvjerljivo najgledanija i najkomentiranija emisija koju je Doris Pinčić Rogoznica snimila u proteklih nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, iako je najavljen kao "prije svega otac", Mamić je u emisiji rekao da nikad nije znao u koje škole mu djeca idu te da bi majke trebale ostati s djecom ako to ekonomske prilike dopuštaju.

"Uvjeren sam da je prikladnije da mama bude s djetetom, a muž da radi. Bog je namijenio ženi ulogu majke, a muškarcu ulogu hranitelja obitelji. Tako sam ja odgojen, praksa je pokazala da je tako bolje, ali nužda ne pita", rekao je.

Za razliku od Borisa, gledatelji nisu baš bili zadovoljni viđenim:

"Davanje nepotrebne medijske pozornosti Mamiću, odnosno osobi koja to ne zaslužuje i uz to u emisiju dovesti vlastitog muža koji se došao javno ulizivati Maminju, dno dna..pravo ulizivačko novinarstvo, nema što! Šteta samo što u drugoj temi, vezanoj za blogere nije bio pozvan bloger Todorić, i tu bi bilo mjesta za ulizivačko novinarstvo."

"Mamić?!!! Tko je sljedeći gost? Horvatinčić? Odvratno."

"Dotični je u drugom braku kao i njegov sin pa vjerojatno upravo njega treba citirati za Božju definiciju braka." 

Podsjetimo, Boris je ljetos izazvao pažnju javnosti kad je napao Lidiju Bačić, a onda se ispričao.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Zdravka Mamića, Doris Pinčić Rogoznicu i Borisa Rogoznicu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Zdravko Mamić, Doris Pinčić Rogoznica, Boris Rogoznica.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više