Borna Sosa podijelio rijetku fotografiju sa samozatajnom djevojkom arhitekticom

Foto/Screenshot: Marko Lukunić/Sanjin Strukić/Pixsell/Instagram

NOGOMETNI reprezentativac Borna Sosa podijelio je rijetku fotografiju na Instagram storyju sa svojom dugogodišnjom djevojkom, arhitekticom Ivonom Šimunović. Par je bio na svadbi prošlog vikenda, a pozirali su nasmijani s mladenkom i još jednom djevojkom.

O Ivoni se ne zna puno i vješto krije detalje privatnog života, a jedan od rijetkih trenutaka kada nije uspjela pobjeći fotografima bio je na utakmici Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ondje je navijala za Bornu u društvu njegovih roditelja Gorana i Vesne.

Sosa: Ne dijelim javno trenutke s njom

"Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama. Arhitektica je. Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", rekao je Sosa jednom prilikom.

Ivona na Instagramu ima zaključan profil, a prošle godine našla se i u finalu našeg izbora najljepših Hrvatica, Miss Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.