Borni Rajić bez grudnjaka razveselio se i Kolindin bivši suradnik

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

NA KONCERTU Danijele Martinović, na koji je došla u crnom sakou bez grudnjaka, Borna Rajić družila se s bivšim Kolindinim povjerenikom za mlade i šport Tomislavom Madžarom.

Nakon što su se pozdravili, pozirali su fotografima, a Madžar je pazio da mu pogled pred fotoreporterima ne padne na Bornin dekolte.

Iako je prilično samozatajan, Madžar se našao u novinama nakon što je obranio doktorat, doduše ne zbog samog doktorata, već zbog popratnih sadržaja.

Naime, dok je branio svoj rad, bodrila ga je Grabar-Kitarović, koja je iz publike čak i postavljala pitanja. Našli su se tu i HDZ-ovci Milijan Brkić, Željko Reiner i Tomislav Čuljak te žena nogometaša i bivša missica Anica Kovač, a nakon što je sve završilo okupljeno društvance pjesmom je zabavio Halid Bešlić.

Madžar je rođen 1979. godine, a na Medicinskom je fakultetu diplomirao 2005. Poznat je i kao promotor za koncerte Halida Bešlića u Hrvatskoj, a s obzirom na to da je Borna redovita gošća jednog zagrebačkog kluba u kojem trešti narodnjačka glazba, očito je da imaju sličan glazbeni ukus.

Osim toga imaju i slične svjetonazore.

"Svatko kome domovinski rat, te lik i djelo Dr.Franje Tuđmana nisu neupitne svetinje, neposredno ugrožavaju hrvatski državni suverenitet te kulturni i povijesni identitet nas Hrvata", objavila je prije izbora bivša žena kralja mlijeka Luke Rajića.

Pročitajte više