Bošković se oglasio nakon ispadanja iz Zvijezde pjevaju i zahvalio Areti: Ti si čudo

Foto: Dario NJavro/HRT

GORAN BOŠKOVIĆ oglasio se nakon što su on i Areta Ćurković ispali u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji showa Zvijezde pjevaju.

"Dragi ljudi, hvala svima! Hvala svim ljudima koji su odvojili svoj novac i poklonili nam svoju ljubav i podršku! Bilo mi je prelijepo, posebno - predivno putovanje s hrpom dragih ljudi koji su nam bili podrška i radost! Areta moja, ti si čudo! Bilo mi je prelijepo pjevati s tobom, smijati se i plakati, plesati i putovati. I mislim da si zakucala za kraj kao Michael Jordan!" napisao je Goran na Instagramu te zahvalio cijeloj ekipi s kojom je surađivao. 

Osvrnuo se i na svoju obitelj koja mu je velika podrška.

"No na kraju, sve se vraća na početak. Mojoj obitelji. Ovih troje malih radosti koje mi srce ispunjava do vrha, koji me čine čovjekom koji ja jesam, koji me ljute i vesele, koji me vole i ljube i koji su kroz sve dobro i loše uz mene i sa mnom! Mara danas ima prvu pričest i skupa smo. Uvijek i zauvijek! Meni srce puno!" dodao je Bošković uz fotografiju sa suprugom i djecom. 

Podsjećamo, Goran i Areta sinoć su pjevali dvije pjesme, Rock galamu i If it hadn't been for love. U finale su prošla tri para, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battufiaca, Marina Orsag i Ivana Kindl te Marko Braić i Gina Damjanović. 

Pročitajte više