"Bože, ona je najljepša žena": Nove fotografije Angeline Jolie očarale su svijet

Foto: Profimedia

"BOŽE, ona je najljepša žena na svijetu", pišu ljudi na internetu o Angelini Jolie nakon što se glumica pojavila na premijeri mjuzikla The Outsiders na Broadwayu, koji je i producirala. Došla je u pratnji 15-godišnje kćeri Vivienne Jolie-Pitt, za koju kaže da je najveća zaljubljenica u kazalište.

"Definitivno Vivienne najviše uživa u kazalištu i pravi je fan. Ona će me uvijek ispraviti. Dobaci mi: 'Zar nisi pročitala dopis? Moramo učiniti ovo, moramo proći kroz ovo...' Ona to shvaća vrlo, vrlo ozbiljno. Bila je jako zahtjevna asistentica", rekla je glumica za magazin People.

I doista Vivienne je mami pomagala oko produkcije cijele predstave, a najviše je surađivala s kompozitorom mjuzikla Justinom Levineom. Tinejdžerica se odjenula gotovo jednako kao i kompozitor Justin. Radnički plavi kombinezon bio je njihov odabir za ovu premijeru.

S druge strane, Angelina je na premijeru došla u zlatnoj haljini preko koje je nosila ogrtač smeđe boje. Outfit je upotpunila zlatnim naušnicama te sandalama u bordo lakiranoj koži. Mnogi su primijetili i kako je posvijetlila boju kose.

"Doslovno se smrzneš od ljepote", "Sve ljepša i ljepša kako vrijeme odmiče", "Ovdje je stvarno prelijepa", "Zauvijek najljepše biće javne scene ovog svijeta", "Je li realno koliko je lijepa?", pišu oduševljeni obožavatelji na Twitteru.

Pročitajte više