Bračni par optužen za ubojstvo: "Seksali smo se s manekenkom Ivanom, ali nismo je ubili"

Foto: Instagram

KRAJEM prošle godine nago tijelo 18-godišnje manekenke Ivane Smit pronađeno je na balkonu na šestom katu zgrade u Kuala Lumpuru. Noć prije smrti tamnokosa ljepotica provela je tulumareći s bračnim parom koji ju je posljednju vidio živu. Njihov stan se nalazi na 20. katu, a istražitelji su zaključili da je samo s njihova balkona mogla pasti na onaj na šestom katu.

Ivana je u Kuala Lumpur došla dva tjedna prije smrti, kako bi nosila revije. U njenom tijelu pronađeni su alkohol, amfetamini i ekstazi, a istraga o tome što je dovelo do njene smrti i dalje traje.

Nakon nekoliko mjeseci šutnje, bogati američki trgovac kriptovalutama Alexander Amad Johnson i njegova supruga Luna odlučili su progovoriti o kobnoj večeri. Kako tvrde, te su se večeri seksali u njihovom stanu, a Ivana nije prisiljavana na ništa što nije željela.

Na sigurnosnim kamerama vidjelo se da ulaze u zgradu u pet ujutro, pet sati prije nego što je djevojka umrla. Rekla nam je da ima 26 godina, tvrde 44-godišnji Alex i 31-godišnja Luna. Tvrde da im zbog lažnih optužbi da su ubili djevojku prijete, a netko je pokušao i oteti njihovu kćer.

Priznali su da su imali otvoreni brak, a tvrde da ne znaju što se događalo s djevojkom nakon seksa. Uvjereni su da je njen pad nesretan slučaj. Istražitelji zasad nisu uspjeli dokazati da je Ivana ubijena. Ograda na balkonu visoka je oko metar, a na njoj su pronađeni potisci Ivaninih stopala.  

Pročitajte više