Brad Pitt ozbiljan s 30 godina mlađom curom? "Nije ga briga što Angelina misli"

Foto: Profimedia

BRAD PITT (59) bio je "velika potpora" svojoj 30 godina mlađoj djevojci Ines de Ramon tijekom njenog razvoda od bivšeg muža Paula Wesleyja, prema pisanju Daily Maila. Glumac je navodno istaknuo da ga "nije briga što njegova bivša supruga Angelina Jolie misli o njegovoj novoj vezi".

Par je započeo vezu u studenom i, prema izvoru bliskom zvijezdi, "nevjerojatno su se zbližili" posljednjih mjeseci. Izvor je za britanski tabloid otkrio da je Brad upoznao Ines s "većinom" od šestero djece koju ima s Angelinom - Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne.

"Jedno drugom bili podrška tijekom razvoda"

Dodao je da su njih dvoje "jedno drugom bili velika podrška nakon njihovih razvoda". Inesin bivši suprug, zvijezda Vampirskih dnevnika Paul Wesley, službeno je podnio zahtjev za razvod 17. veljače, a ovih je dana proces i službeno finaliziran.

Ines i Paul nemaju djece pa je vjerojatno da će se njihov razvod pokazati mnogo manje kompliciranim od Bradovog, koji je uključivao dugotrajnu i vrlo zbunjujuću bitku oko skrbništva s Angelinom koja tek treba biti u potpunosti razriješena. 

Iznenadio je za Valentinovo

Da je Ines u vezi s Bradom počelo se šuškati već prošle godine, nakon što je par zajedno stigao na koncert Bona Voxa. Prema pisanju medija, Brad i Ines su "tada pokušavali biti suzdržani", ali glumac je "djelovao oduševljeno", a "moglo se vidjeti da je drži za ruke i privlači k sebi".

Nakon toga zajedno su otišli i na romantični odmor u meksički Cabo San Lucas, gdje su skupa dočekali i Novu godinu. Valentinovo su proveli razdvojeni jer on trenutno u New Yorku snima svoj najnoviji film Vukovi s Georgeom Clooneyjem, ali Brad joj je poslao buket.

Pročitajte više