Brad Pitt provodi vrijeme s profesoricom koja nevjerojatno podsjeća na Angelinu Jolie

Screenshot: Yotube

GLUMAC Brad Pitt provodi sve više vremena s poznatom arhitekticom i profesoricom Neri Oxman, a sve zahvaljujući projektu na kojem Pitt radi.

Brad, koji je i sam ljubitelj arhitekture i dizajna, upoznao je 42-godišnju Neri zbog suradnje na građevinskom projektu.

''Njih dvoje odmah su kliknuli jer dijele istu strast prema arhitekturi, dizajnu i umjetnosti. Iako ovo profesionalno prijateljstvo nije preraslo u vezu, ima mnogo potencijala za to'', rekao je izvor blizak glumcu za Page Six.

''Mislim da je glavni razlog što se još uvijek nije ništa dogodilo to što su oboje oprezni zbog svojih prošlosti, ali Brad je fasciniran s Neri i želi provoditi što više vremena u njenom društvu'', dodao je.

U prilog glasinama ide i nevjerojatno sličnost arhitektice s Angelinom, a kolika je točno, prosudite sami.

Lijepa arhitektica bila je u braku s argentinskim skladateljem Osvaldom Golijovom, a glumac bi u narednim tjednima trebao finalizirati svoj razvod s Angelinom Jolie pa će i po tom pitanju imati jedan problem manje.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više