Bradavicu pokrila naljepnicom: "Neću graditi karijeru na svojim sisama"

NAKON što je pokazala pamučne gaćice i pola gole guze, manekenka Tina Katanić je u IN magazinu Nove TV otkrila desnu sisu. U prilogu u kojem je zajedno s Aleksandrom Grdić išla na bodypainting Tina je pokrila bradavicu naljepnicom, ali svejedno se jasno mogla vidjeti jedna sisa koja je prema njezinim riječima manja od lijeve.

"Ja sam samo radila svoj posao i ekipa je ušla u backstage i snimili su me. Ne razumijem koga zanimaju takve stvari. 25 tisuća ljudi je ostalo bez posla zbog recesije. Ima puno važnijih tema od moje sise. Uostalom  nije mi se ni vidjela cijela sisa, a čak ni bradavica. Mislim da nije bilo nimalo vulgarno", priznala je Tina za Index.

"Koga briga za moje sise dok je svijet u krizi"

"Ne želim skandale i ne mislim graditi karijeru na takvim stvarima. Ako se dogodi javnim osobama, odmah je to glavna vijest, ali takve stvari se događaju i normalnim ljudima. Koga briga za to dok je cijeli svijet u krizi", dodala je za kraj plavokosa manekenka, poznata po svom nadimku Miss Pinky.

Tina koja je odrađivajući svoj posao pokazala sisu, ali ne i bradavicu, je također prije nekoliko tjedana je na partyju digitalne televizije iskočila iz torte, gdje je uz pomoć dečkiju koji su joj pomogli da izađe iz nje, pokazala bijele pamučne gaćice koje su više otkrivale nego pokrivale. Tina je nakon te nespretne izvedbe izjavila kako "misli da je sve zajedno ispala jako slatko i hrabro, ali da nikada to ne bi napravila u privatnom životu".

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više