Brak Marija Mamića i Monike Kravić pukao je zbog lijepe pokćerke Ljube Jurčića?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/FAH/Instagram

OSMOGODIŠNJI brak Marija Mamića i Monike Kravić Mamić definitivno je gotov - i to zbog Marijeve tajne ljubavne veze sa lijepom pokćerkom ekonomista i političara Ljube Jurčića, doznaje Story.

Sin Zdravka Mamića i njegove prve supruge Nade Mamić lijepu Tiju Jurčić navodno je upoznao još ovoga ljeta na Pagu, gdje je dosad tradicionalno ljetovao s obitelji. No ove je godine ondje boravio sam, dok je njegova supruga Monika viđena u jednom zadarskom resortu, pisao je Story ranije.

O kraju ljubavi Monike i Marija već se neko vrijeme priča u kuloarima, no još donedavno vjerovalo se da par nastoji prevladati probleme i spasiti brak. Navodno su razmirice započele prije više od godinu dana, a prije nešto više od mjesec dana Mario je napustio zajednički dom.

Monika i Mario upoznali su se početkom 2007.godine, "sudbonosno da" izrekli su nakon nešto više od godine dana, a u braku su dobili i dvoje djece.

Tia Jurčić početkom godine se pak rastala od košarkaša Chrisa Warrena, a već 2015. se sa četverogodišnjim sinom Domenicom iz Dallasa vratila u Zagreb.

Pročitajte više