Brak u krizi? Britney Spears otišla na Havaje bez muža, više ne nose prstenje

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Britney Spears (41) otputovala je privatnim avionom na Havaje, i to s dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Cadenom Hudsonom, dok je njezin suprug Sam Asghari ostao u Los Angelesu.

Međutim, Daily Mail tvrdi kako postoje znakovi da je brak Spears i Asgharija pred raspadom jer navodno oboje hodaju bez vjenčanog prstenja. Pišu kako je glumac viđen u izlasku bez prstena u vrijeme dok je Britney na Havajima, a navode da je ona prije odlaska s Hudsonom na Havaje također skinula prsten.

 

Isto tako ističu kako se par, koji je u braku od 2022. godine, navodno već neko vrijeme suočava s problemima te da je Britney zbog toga "pobjegla na Havaje". Britney se uredno javlja s Havaja putem Instagrama, objavljuje slike i snimke na kojima su ona i Hudson, a na jednoj se vidi i kako uživa na jednoj od plaža dok je menadžer snima.

Glasine počele nedavno

Glasine da nešto možda nije u redu između Britney i Sama počele su početkom ožujka kada je Spears objavila video sebe i supruga kako se zabavljaju na plaži, ali uz znakovitu poruku. "Meksiko, prije nego što sam se udala. Bila sam tako sretna tamo", napisala je Spears, što su mnogi protumačili kao to da danas više nije sretna.

Isto tako, obožavatelji već neko vrijeme brinu za njezino zdravlje i sreću, pogotovo nakon ispada u jednom restoranu u LA-u u kojem je bila sa suprugom. TMZ je tada tvrdio da je Britney imala ispad jer je vidjela da je neki gosti restorana snimaju. Ona je potom počela govoriti besmislice i skrivala se iza jelovnika, a suprug je tada izletio iz lokala i ostavio ju samu.

Nakon toga obožavatelji su joj poslali policiju pred vrata kako bi provjerili je li sve u redu s njom i kako bi se uvjerili da joj se ništa loše nije dogodilo, a na kraju se oglasila i ona sama.

"Ovoga tjedna je u vijestima pisalo da sam skoro umrla i da imam menadžera i doktore. Nemam menadžerski tim niti ću ikada više u životu imati. Nemam doktore. Uzimam Prozac za depresiju i to je sve. Ja sam vrlo dosadna osoba", poručila je nedavno Spears.

Pročitajte više