Branili su im ljubav, no sve su prebrodili. Ona je najpoznatija albanska WAGsica

Uoči sutrašnje utakmice protiv Albanije, istražili smo tko je najpopularnija albanska WAGsica (izraz koji označava djevojke i supruge nogometaša). Alisa Djimsiti, djevojačkog prezimena Milenković, srpska je manekenka koja je svojom vezom s albanskim nogometašem Beratom Djimsitijem izazvala pravu buru u javnosti. Njihova veza od samih početaka, davne 2013. godine, provlačila se kroz medije, često je osuđivana i nazivana "zabranjenom ljubavi" zbog loših odnosa ova dva naroda. 

Prekinuli pa se pomirili

Alisa je studirala ekonomiju u Švicarskoj i diplomirala međunarodni marketing. Pokrenula je 2018. godine modni brend pod nazivom Jalize, u nadi da će uspjeti spojiti znanje stečeno u marketingu te ljubav prema umjetnosti i modi. Kada je započela pandemija koronavirusa, Alisa se iz Švicarske vratila u Srbiju kako bi proizvodila zaštitne maske za lice.

Berat Djimsiti, porijeklom s Kosova, a rođen u Švicarskoj, upoznao je Alisu dok je igrao za Zurich. Sredinom 2016. godine pisalo se o kraju njihove ljubavne veze, no ubrzo nakon toga izašli su u javnost sa viješću kako su se pomirili. Uskoro su uslijedile i zaruke. 

Par je dobio sina, Liona Arona, 2020. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.