Branko Đurić prisjetio se kako je udario voditelja: Bravo Smithe, tvoj je zaslužio

Screenshot: Facebook

GLUMAC Branko Đurić Đuro prisjetio se jednog incidenta iz svoje karijere koji jako nalikuje napadu glumca Willa Smitha na komičara Chrisa Rocka tijekom dodjele Oscara.

Đuro je na svom službenom Facebook profilu objavio snimku iz emisije Tistega lepega popoldneva, koja se prikazuje na slovenskoj televiziji, u kojoj je svojedobno gostovao i ošamario voditelja. Voditelj Lada Bizovičar pokušao ga je isprovocirati implicirajući da glumac ima nešto protiv Slovenaca, a u svom naumu je očito uspio jer mu je Đuro odgovorio šamarom.

U videu se vidi da Đuro u početku nije htio odgovarati na provokacije voditelja, no kada mu se Lada unio u lice, on je ustao i ošamario ga, a voditelj se srušio na pod. Lada se počeo derati "tužit ću te", a Đuro je od publike dobio gromoglasan aplauz.

"Ih, kad sam ja šamar'o po emisijama. Drugo vrijeme bilo. Bravo Smithe, ovaj tvoj je stvarno zaslužio", napisao je legendarni član Top liste nadrealista u opisu objave koja je oduševila njegove brojne fanove.

"Udri Đuro legendo. Batina je iz raja izašla. Dok se tako educiralo svijet je bio mnogo normalniji", "Sjećam se ovog, što je tražio - to je i dobio", "E neka si ga ošarafio", "Sljedeća vijest Will Smith osniva rock band", pisali su mu pratitelji.

Pročitajte više