Brat Dine Jelusića bio u Potjeri. S natjecateljem Hrvojem nadigrao Kotigu

Screenshot: HRT

Bruno Jelusić, mlađi brat glazbenika Dine Jelusića, natjecao se u ovotjednoj emisiji HRT-ova kviza Potjera. Marko, Helena i Hrvoje bili su uz Brunu u emisiji.

Bruno je u brzopoteznim pitanjima prikupio 4500 eura, ali se na ploči odlučio za višu ponudu od 18.000 eura. Bruno je na ploči imao samo jedan netočan odgovor, što je bilo dovoljno da dođe do završne potjere.

U završnoj potjeri se s Hrvojem borio protiv lovca Deana Kotige. 

Pobjeda u zadnjim sekundama

Bruno i Hrvoje zajedničkim snagama borili su se za 20.000 eura. Imali su 16 koraka prednosti, a Dean je stigao do 15. Sekunde su Kotigu dijelile od pobjede, koja je naposljetku pripala natjecateljima.

"Kolega je napravio 90% posla", rekao je Hrvoje. "Bili smo kompatibilan tim. Želim zahvaliti Deanu što mi je digao inat da dam sve od sebe", rekao je Bruno. Kotiga je pohvalio dečke.

"Mi uvijek navijamo za dobre igrače, volimo hrabre i dobre natjecatelje. Mi smo uvijek na vašoj strani. Što se tiče mog seta, bilo bi mi krivo da sam vas stigao. Apsolutno se zaslužili pobjedu, kapa dolje", rekao je Kotiga.

Ovo je već drugi Brunin nastup u Potjeri. Debitirao je u listopadu 2023. godine. I Bruno se, kao i Dino, bavi glazbom. Svira klavir i gitaru, a talenta za glazbu ima i njihova sestra Lorena. Ona je predstavljala Hrvatsku u Belgiji s autorskom pjesmom Rock Baby, nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju i skladanju Jelusićeva albuma Prošao sam sve.

Pročitajte više