Brat Julije Roberts stiže u Osijek, poznato je zašto

Foto: Press

U Osijeku je sredinom ožujka 2024. započelo snimanje filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcije kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.

Osim Erica Robertsa, brata Julije Roberts, u Osijeku će do kraja lipnja boraviti glumci Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i američko-kineska glumica Bai Ling.

"Eric Roberts pohvalio je našu produkciju"

"S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film Wrongful Death, nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima i to u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji.

Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine, Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika.

Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan", istaknuo je Katušin.

Vjekoslav Katušin i Eric Roberts 

O čemu se radi u filmu?

Radnja prvog filma Wrongful Death odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku Wrongful Death 2: Bloodlines detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijima i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova.

Pročitajte više