Brat mladoženje iz Zadra čiji je prvi ples ganuo ljude: "Stradao je, bilo je teško"

Screenshot: Instagram/RTL Danas

SNIMKA prvog plesa mladenaca iz Zadra nedavno se proširila društvenim mrežama i oduševile ljude. Mnogi su pisali da su ih Joso i Luca jako dirnuli pa su čak i pustili suzu. Sada se oglasio mladoženjin brat, Mate Bobanović.

"Joso je stradao u prometnoj nesreći prije deset godina i to su bili iznimno teški trenuci kako za njega tako i za čitavu našu obitelj i prijatelje, ali, eto, deset godina poslije iznimno nam je drago što Joso može biti i postaje primjer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji", rekao je za RTL Danas.

"Dragi ljudi, svi vi koji ste zdravi, cijenite svaki korak koji napravite, a vi drugi znajte: ljubav sve podnosi i nikad ne prestaje", zaključio je Mate.

 

Podsjećamo, Luce i Joso su za prvi ples odabrali pjesmu Tomislava Ivčića Najljepša si. Naime, Joso je u invalidskim kolicima, ali to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom ženom. Mnoge je oduševilo kad su prijatelji prišli Josi pa mu pomogli da se podigne iz invalidskih kolica da na nogama zagrli svoju Lucu.

>>Snimka sa svadbe u Zadru oduševila ljude: "Joso je imao samo jednu želju..."

Pročitajte više