Komentar Brazilca ispod Lasagninog nastupa lajkan 8000 puta. Jasno je zašto

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentar jednog Brazilca ispod polufinalnog eurovizijskog nastupa Baby Lasagne oduševio je više od 8000 ljudi koji su ga lajkali na YouTubeu.

"Još sam istraumatiziran zbog Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine, ali svejedno ću glasati za Hrvatsku. Voli vas Brazil", poručio je Lasagnin fan i dodao srce za Hrvatsku.

Srušili Brazilce na penalima

Podsjećamo, Hrvatska je u utakmici s Brazilom 2022. godine izborila polufinale Svjetskog prvenstva i to nakon penala. 90 minuta nije pao nijedan gol, a isto je bilo i nakon produžetaka. Utakmica se tako prodružila na neizvjesne penale. Tu je Hrvatska iskoristila četiri šanse, a Brazil tek dvije. Dominik Livaković jedan penal je obranio, a drugi su Brazilci promašili.

Vlašić je pucao prvi i zabio, a zatim je na gol stao Dominik Livaković. Pročitao je prvog brazilskog izvođača Rodryga i donio prednost Hrvatskoj.

Hrvatska je više nije ispustila. Majer je iskopirao Vlašića i zabio po sredini. Sigurnim penalom odgovorio je Casemiro, a još sigurniji bio je Modrić. Problema s jedanaestercem nije imao ni Brazilac Fred, a ni Oršić. Marquinhos je morao zabiti da Brazil ostane u igri - ali nije. Pogodio je vratnicu i tu je bio kraj.

 

Pročitajte više