Brazilka Yasmine Chemin: Nije istina da Sammir i ja planiramo vjenčanje

IAKO su hrvatski mediji jučer objavili informaciju da se bivša djevojka Dinamovca Sammira vraća u Hrvatsku kako bi mu izrekla sudbonosno "da", čini se da ni ona sam još uvijek ne zna na čemu je s tamnoputim Brazilcem. Naime, kako nam je otkrila Yasmin Chemin, istina je da dolazi u Hrvatsku, ali ne i zato da bi se vjenčala za Dinamovog veznjaka.

"Još uvijek nisam pričala sa Sammirom"

"Ne mogu ništa reći o našem odnosu jer još uvijek nisam pričala sa Sammirom o tome. Kad stignem u Zagreb znat ću na čemu smo. Jedino što mogu reći je to da nije istina da dolazim u Zagreb da bi se udala za njega. Zbog nekih drugih stvari dolazim", rekla je za Index profesorica engleskog jezika koja je nakon godinu dana provedenih u Zagrebu spakirala kofere i početkom listopada se vratila u Brazil.

Podsjetimo, nakon godinu i pol dana veze, Sammir je shvatio da su mu, osim nogometa, glavni prioriteti u životu noćni izlasci. Osim toga, Dinamovac navodno nije mogao odoljeti zagrebačkim sponzorušama koje se na takve poput njega lijepe gdje god se pojavi, pa je odlučio ostaviti Yasmin i poslati je u rodno mjesto.

Pročitajte više