Brenin sin o najužasnijem događaju u životu: "Mislio sam da su mi to posljednji dani"

Foto: Instagram

SIN Lepe Brene Stefan Živojinović prisjetio se svoje otmice 2008. godine. Tada osmogodišnjeg dječaka otmičari su oteli blizu njegove kuće u Beogradu, a Brena i njen suprug Boba Živojinović danima nisu znali gdje im je sin.

Otmičari su se javili i tražili, prema riječima obitelji Živojinović, 2,5 milijuna maraka, a policija ih nikada nije pronašla. Stefan je obitelji vraćen nakon tjedan dana.

"Osjećao sam neopisiv strah. Mislio sam da će mi to biti posljednji dani u životu. Iako sam bio dijete, bio sam svjestan opasnosti. Tu si gdje si, ne znaš što će biti s tobom. U jednom trenutku sam se pomirio sa situacijom jer sam znao da ne mogu ništa napraviti", rekao je Stefan za srpski Telegraf.

Dodao je da želi da ga ljudi pamte po pjesmama i glasu, a ne po otmici.

"Iz tog strašnog iskustva sam izvukao najljepšu stvar. Naučio sam cijeniti svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim jer nikada ne znam koji će mi biti posljednji", dodao je.

Iako tvrdi da je pobijedio traume, priznao je da i dalje u dubini duše osjeća strah.

"Moj je život, izuzev otmice, uglavnom bio med i mlijeko. Nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Nisam ukrao! Jednog dana ću sve ispričati u detalje, kad stvorim svoje ime, a ne da se ovo tumači kao pokušaj marketinga", zaključio je. 

Pročitajte više