Britanac potrošio skoro tri tisuće funti na čokoladice

ENGLESKI businessman iz Essexa potrošio je skoro tri tisuće funti na Kit Kat čokoladice u nadi da će osvojiti glavnu nagradu koju je pokrenuo proizvođač ove čokoladice Nestle.

U Nestleovom KitKash natjecanju, ljubitelji čokolade natječu se za bodove tako što kupuju Kit Kat čokoladice. Onaj tko skupi najviše bodova osvaja glavnu nagradu, 12.000 funti vrijedan Peugeot 206.

Tako se u natjecanje uključio i Kelvin Bygrave, poduzetnik iz Essexa, koji je sa svojom ženom Katrinom kupio nevjerojatnih 27.000 Kit Kat čokoladica ne bi li tako povećao šanse za osvajanjem Peugeota.

Kako je Kevin rekao engleskim novinarima, on i žena imali su "žutu minutu" i pomislili da bi bilo zabavno kupiti tisuće čokoladica. Sredovječni bračni par je čokoladice i kupio, no problem je što nijedno od njih ne voli čokoladu.

Problem s "Kit Kat brdom" odlučili su riješiti tako što će čokolade podijeliti staračkim domovima, diječijim bolnicama i karitasu. Katrina je novinarima dodala da će ipak držati "fige" kako bi osvojili glavnu nagradu.

Prije dva tjedan Britanac Iain Barrie, kupio je Kit Kat čokoladice u vrijednosti od samo 36 funti i otkrio je da kupljenim čokoladicama skupio dovoljno bodova da se natječe za 13.000 funti vrijedan Peugeot 307 koji je i osvojio.

No, Iain je za razliku od Kevina, "lud" za Kit Kat čokoladicama. On tjedno "skrši" oko 20 Kit Kat čokoladica.

Pročitajte više