Britanci izabrali: Kelly Brooke ima najljepše prirodne sise

KELLY BROOK koja je proglašena kao najljepša prirodna Britanka 2009. godine pokazala je svoje bujne obline za Love magazin. Pjevačica, glumica, model i starleta jedna je od rijetkih žena u svijetu showbiznisa koja se može pohvaliti s bujnim prirodnim sisama. U posljednje vrijeme smo je često mogli vidjeti u izdanjima poput filmske dive iz 50-tih i 60-tih, što ne nedostaje ni u najnovijim fotografijama za britanski magazin.

U svijetu manekenstva postala je prepoznatljiva po snimanju kampanja za kupaće kostime

Podsjetimo, 30-godišnja Kelly Brook je rođena u Rochesteru, Kent, u Engleskoj. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina nakon što je odnijela krunu na natjecanju ljepote. Ubrzo su je razni agenti počeli zvati za snimanje brojnih kampanja. Jedna od njih je i tvrtka Bravissimo koja se specijalizirala za izradu grudnjaka i donjeg rublja za djevojke i žene bujnijih prsiju.

Kelly Brooke u ljubavi ne cvjetaju ruže

Nakon te kampanje svestranoj Kelly nije dugo trebalo da se osvane na naslovnicama časopisa GQ, Loaded i FHM. U travnju 2005. godine oko pet tisuća žena ju je u anketi odabralo kao ženu s najljepšim tijelom u Engleskoj. Iste godine našla se na listi FHM 100 najseksi žena na svijetu. Sljedeće godine je na istoj listi bila peta, godinu nakon toga 17., a prošle godine tek 34. U svijetu manekenstva postala je prepoznatljiva po snimanju kampanja za kupaće kostime, sportsku odjeću i poslu hostese na raznim sajmovima.

Poput većine manekenki, ni Kelly Brook nema pretjerane sreće kod muškaraca, pa je nakon prekida s Jasonom Stathamom ušla u vezu s američkim glumcem Billyjem Zaneom za vrijeme snimanja trilera "Survival Island". Zaručili su se, ali ubrzo i prekinuli, pa je Brook shrvana očevom smrću u studenom 2007. godine, molila Zanea da joj se vrati. On joj se vratio, ali nakon gadne svađe par je zauvijek prekinulo u kolovozu. Zanea je zaboravila u rekordnom roku, a utjehu je pronašla s profesionalnim ragbijašem Dannyjem Ciprianijem s kojim je prekinula nakon nekoliko mjeseci.

A.M.
Foto: Love Magazine

Pročitajte više