Britanci o Balabanu: Ne može se izvući iz zatvora čak ni da plati dug bivšoj ženi

Foto: Marko Lukunić/Luka Stanzl/F.S./ATAImages/PIXSELL

BIVŠI Vatreni Boško Balaban mora u zatvor u siječnju 2024., jer nije podmirio dug za uzdržavanje djece koju ima s Ivom Radić, koji sada iznosi oko 600.000 kuna. O ovoj vijesti raspisali su se i britanski mediji, budući da je Balaban igrao za Aston Villu u razdoblju između 2001. i 2003. godine. 

"Nema bijega od zatvora" 

"Bivši napadač Premier lige osuđen je na zatvorsku kaznu nakon što nije platio 70.000 funti financijske pomoći svojoj bivšoj ženi, manekenki Ivi Radić. Balaban je bio u braku s Radić više od desetljeća prije nego što su se razveli 2017. i zajedno imaju troje djece - dvije kćeri i sina - ali nije platio ukupan iznos alimentacijskih dugova u roku koji mu je sud dao", piše Daily Mail. 

Britanski medij naglašava kako Balabanu od zatvora "nema bijega", čak i u slučaju da bivšoj supruzi sada plati zaostale alimentacije. 

Proglašen krivim zbog neuzdržavanja djece 

Podsjetimo, bivši Vatreni i Kraljica Hrvatske 1995. u braku su bili 17 godina te imaju troje zajedničke djece, čije uzdržavanje Balaban nije plaćao. Balaban je još 2021. proglašen krivim zbog neuzdržavanja djece te je osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od godine dana, s uvjetnom kaznom od četiri godine. 

S obzirom na to da je prekršio uvjetnu kaznu, zagrebački Općinski kazneni sud u srpnju je odredio zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana. 

O Ivi Radić 

Daily Mail je naglasio da Iva Radić na Instagramu ima 113.000 pratitelja te da je se često može vidjeti kako objavljuje glamurozne fotografije s tropskih lokacija. Dodali su i da dijeli fotografije svojih angažmana s poznatim brendovima. 

Pročitajte više