Britanka koja živi u Zagrebu poslušala Rim Tim Tagi Dim, evo što kaže za pjesmu

Screenshot: TikTok

BRITANSKA glumica Emma A. Gould, koja trenutno živi u Zagrebu, na preporuku pratitelja poslušala je pjesme koje ove godine predstavljaju Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Albanija na Eurosongu, koji se održava za mjesec dana. 

Svidjela joj se pjesma Baby Lasagne

Najprije je poslušala Rim Tim Tagi Dim koju pjeva Baby Lasagna. "Ima kravu u spotu, što je potpuno ludo. Pjeva li on stvarno o farmi?" pitala se Emma, pa na kraju zaključila da joj se pjesma baš sviđa. 

"Ovo je totalno za Eurosong. Dajem ocjenu 9/10. Zabavno", njen je zaključak.

Sljedeća na redu bila je Teya Dora s pjesmom Ramonda. "Ovo mogu zamisliti kao soundtrack nekog filma. Ovo je tako emotivno. Sviđa mi se. Nije zabavna kao hrvatska pjesma, ali je dramatičnija", komentirala je Emma i Teyi Dori dala ocjenu 8/10. 

@emma.a.gould What does rim tim tagi dim mean? And who are you voting for?? #tryingnewmusic #balkanmusic #eurovision #eurovisionsongcontest #eurovision2024 #balkan #balkantiktok #balkanfyp #croatiatiktok #hrvatskatiktok #slovenija #serbiatiktok #albania ♬ original sound - Emma A. Gould

Poslušala je i slovensku predstavnicu na Eurosongu Raiven s pjesmom Veronika. Jedan dio u pjesmi posebno joj se svidio i na kraju je Veroniku ocijenila s 8/10. "Malo mi se više svidjela nego srpska pjesma", rekla je.

Albanska predstavnica ju je oduševila

Na kraju je poslušala albansku pjesmu Titan koju pjeva Besa. Ona je jedna od predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koja se nalazi na dnu eurovizijskih kladionica, no Emmi se pjesma svidjela. 

"Njezin glas me odmah tjera na osmijeh. Jako mi se sviđa ovo. Mislim da mi je ovo favorit. Odlično je", rekla je Emma te pjesmi dala ocjenu 9/10.

Pročitajte više