Britanska Big Brother ljepotica razotkrila tamnu stranu Londona

AISLEYNE HORGAN-WALLACE, bivša sudionica britanskoga Big Brothera, pustila je u prodaju svoju knjigu. Iako je u Londonu poznata kao "glamurozna cura", ona se jako trudi pokazati svima kako nije samo prsata plavuša koja je sudjelovala u Big Brotheru. Knjiga je prikazuje u svijetlu potpuno drugačijem od imidža partijanerice. "Znam da imam dobru priču. To nije samo: Oh, bila sam  na Big Brotheru i bilo mi je super", rekla je Aisleyne za The Sun.

Oružje i droge bili su sastavni dio njezinog života

"Ja sam puno više od toga. To je istinita životna priča i sve se vrti oko naslova - Oružje, gangsteri i glamur", nadodala je. Knjiga govori o njezinom svjedočenju očevom pokušaju samoubojstva, napadu školskog kolege koji ju je zamalo ubio, bijegu od religijom opsjednute majke i preživljavanju u nekima od najopasnijih londonskih hostela.

Knjiga ima i vedriju stranu, poput dostizanja slave preko BB-a, showbiz  karijere, pokušaja prijateljevanja s Amy Winehouse i vezi s Mike Tysonom. Oružje i droge bili su sastavni dio njezinog života koji je opisala u knjizi, ali odlučila je izvući se iz tog svijeta i upisala tečaj na londonskom modnom koledžu. Ubrzo je postala model i preko realityja zakoračila u  svijet bogatih i slavnih. Boksača Tysona upoznala je  prije ulaska u BB kuću, a o njemu ima samo riječi hvale. "Upoznali smo se u baru u Londonu, pozvao me na večeru, a ostalo je povijest. Nije uopće onakav kakvim ga mediji prikazuju. On je apsolutni gospodin", kaže Aisleyne koja je također najavila da će o njezinoj životnoj priči biti snimljen i film. 

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više