Britanska manekenka uživa na odmoru u Dubrovniku, o tome se raspisali i strani mediji

Foto: Instagram

Britanska manekenka Ferne McCann već je odlučila otići na ljetovanje. Ovih dana pohvalila se fotografijama iz Hrvatske. Kako je otkrila, na odmoru je u Dubrovniku i okolici.

"Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu.

Strani mediji pišu o njenom posjetu Hrvatskoj

Daily Mail se raspisao o njenom ljetovanju u Hrvatskoj. "Ferne McCann pokazala nevjerojatnu figuru u crnom bikiniju dok upija sunce u Hrvatskoj", glasi naslov njihovog članka. 

Ferne je nedavno govorila da je dosta smršavila otkako je rodila kćer Finty, a mnogi je hvale što prikazuje realno kako njezino tijelo izgleda. "Volim vidjeti realne fotografije, svi imamo celulit i mane koje radije ne bismo imali, ali je dobro slaviti ih. Hvala ti Ferne na iskrenoj objavi", glasi pohvala jedne pratiteljice.

Ferne je od 2022. u vezi s biznismenom Lorrijem Hainesom s kojim ima kćer Finty. Iz prethodne veze ima još jednu kćer, Sunday.

Pročitajte više