Britanski komičar u stroju navodno uništio 10.000 funti zbog Davida Beckhama

Screenshot: Instagram

BRITANSKI komičar Joe Lycett je u stroju navodno uništio 10.000 funti (oko 87.000 kuna) nakon što nije dobio odgovor Davida Beckhama na postavljeni ultimatum. 

Naime, prema pisanju stranih medija, Katar je nogometašu platio preko deset milijuna funti kako bi bio službeni ambasador Svjetskog nogometnog prvenstva u toj zemlji. Joe je rekao da će donirati 10.000 funti svog vlastitog novca humanitarnim organizacijama "koje podržavaju queer ljude u nogometu", ako Beckham prihvati prekinuti sve veze sa Svjetskim prvenstvom u Kataru. 

"Smatram te gej ikonom"

Lycett je ranije rekao da Beckhama smatra "gej ikonom"  i da nije u redu da radi "u jednom od najgorih mjesta na svijetu da budete gej".

 

"Ti si prvi nogometaš u Premiershipu koji je snimao za gej časopise poput Attitudea, koji je otvoreno govorio o svojim gej fanovima, a oženio si spajsicu, što je najgej stvar koju ljudsko biće može učiniti", rekao je Lycett, koji je na Instagramu objavio video kako uništava novac i dobio kritike pratitelja.

"Oprosti, ali ovaj novac si mogao dati nekome kome je doista potreban", "Ovo me jako ražalostilo", "Najgore je što Beckhamu ovih 10.000 funti ne znači ništa", "Ovo stvarno nije bilo vrijedno", neki su od komentara.

Podsjećamo, Katar je trenutno na velikom udaru kritika zbog tamošnjih zakona o pravima LGBTQ+ zajednice, društvenih prava i tretmana prema migrantima.

Pročitajte više