Britney ima novog dečka - konačno nekog tko nije luđak i varalica

BRITNEY SPEARS radi na tome da vrati svoj život u normalu, što uključuje i poslovni i ljubavni segment. Medijima su počele kružiti priče da pjevačica ima novog dečka, Jasona Trawicka, u čijem se društvu prošloga tjedna odmarala u Kostariki, a ovoga se tjedna novopečeni par prvi puta zajedno pojavio na rođendanskoj zabavi 50-godišnjeg dizajnera Christiana Audigiera.

Za Britney ovo je prva veza otkada je u veljači prekinula kratkotrajnu ljubavnu vezu sa fotografom Adnanom Ghalibom zbog kojeg je doživjela i nekoliko živčanih slomova. Trawick je dosad već bio u vezi sa Britney, no onoj na profesionalnoj bazi. Naime, on je zaposlenik William Morris agencije za talente koja se bavi traženjem novih zvijezda. Na paparazzo fotografijama sa njihovog odmora na Kostariki da se naslutiti da je njihov odnos prešao na osobnu razinu - par je proveo tjedan dana na dvanaest milijuna funti vrijednom imanju Mela Gibsona, a s njima je bio i Britneyin otac Jamie koji je navodno već dao svoj blagoslov novopečenom paru.

"Britney i Jason super su se zabavljali na tom odmoru tijekom kojega su dobili priliku malo bolje se upoznati, a često su bili u osami provodeći romantične trenutke. Britney mu potpuno vjeruje i počela gajiti jako duboke osjećaje za njega, a sada je to preraslo u onu točku kada je toliko zaljubljena da cijelo vrijeme želi biti samo s njim", ispričala je njezina prijateljica. Od svog posljednjeg živčanog sloma početkom ove godine, nakon kojeg je hospitalizirana i izgubila skrbništvo nad dvojicom sinova, Britney čini sve kako bi prestala biti kraljica skandala, meta podrugivanja i riješila se prefiksa neslavno propale pop princeze, a Jason je bio ključ njenog oporavka.

"Jason je bio duboko pogođen kada je Britney izgubila skrbništvo nad sinovima i kontrolu nad svojim životom i zakleo se da će je, u najmanju ruku, opet vratiti na vrh karijere. On je bio jedna od ključnih osoba koji su pomogli da se Britneyni roditelji opet ujedine i pomognu svojoj kćeri u nevolji", ispričao je njihov zajednički prijatelj. Britneyin nastup na američkoj televizijskoj seriji "How I Met Your Mother" pobrao je pohvale i od kritičara i od publike, a i sudac joj je, zadovoljan njenim napretkom, dopustio da češće viđa sinove. Šuška se da Brit planira svoj veliki, pet milijuna funti vrijedan comeback u Las Vegasu.

K.H.

Pročitajte više