Britney odgovorila fanovima nakon što su joj pozvali policiju: Pretjerali ste

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Britney Spears oglasila se na Twitteru nakon što su joj obožavatelji poslali policiju na vrata kuće i poručila im je da su ovaj put pretjerali.

"Kao što već vjerojatno svi znate, policija mi je došla doma na vrata jer se netko odlučio našaliti. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su pretjerali jer mi je narušena privatnost", napisala je Spears i zatim nastavila s prigovorom.

"Policija nikada nije ušla u moju kuću, došli su na vrata i, kada su uvidjeli da nema nikakvih problema, odmah su otišli. Međutim, kada su otišli, osjećala sam se gaslightano i izmaltretirano jer se moje ime ponovo povlačilo po naslovnicama medija, i to u ružnom kontekstu", napisala je Britney i potom zaključila.

"U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost", završila je Britney.

Netko joj je pozvao policiju

Podsjetimo, Spears je nedavno ponovo obrisala svoj račun na Instagramu, a kako je u posljednje vrijeme imala ispade u javnosti, njezini su fanovi bili zabrinuti pa su joj na vrata poslali policiju. Britney svako malo ugasi Instagram pa ga ponovo aktivira, a iz lokalne su policije za TMZ rekli kako je ovaj put račun obrisala u srijedu i da su zbog toga fanovi prijavili da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njezine kuće i brzo su ustanovili kako je s Britney sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su točno razgovarali i tko im je rekao da je s Britney sve u redu.

Pročitajte više