Britney Spears i Jason Alexander bili su u braku 55 sati: Bila sam blesava i buntovna

Foto: Twitter

JASON ALEXANDER, bivši suprug Britney Spears koji je upao na njeno vjenčanje s namjerom da ga upropasti i da prekine ceremoniju, bio je u braku s pjevačicom samo 55 sati.

Britney Spears i Jason Alexander odrasli su skupa, a bili su prijatelji i ranih dvijetisućitih, kada je Britney doživjela svjetsku slavu. Tako su se 3. siječnja 2004., dok su se zabavljali u Las Vegasu, odlučili vjenčati u Maloj bijeloj kapelici za vjenčanja (Little White Wedding Chapel). Oboje su imali 23 godine.

Britney je poslije rekla kako je bila "blesava i buntovna"

Nakon nešto više od dva dana mladenci su potpisali poništenje kojim su priznali kako je to bila "pogreška".

Jason je kasnije o tom događaju ispričao: "Bilo je to totalno ludo. Samo smo se pogledali i rekli 'Ajmo napraviti nešto skroz ludo', nakon čega je pao dogovor o braku. Osim toga, rekao je i kako on baš nije bio sretan poništenjem braka jer je u nju bio zaljubljen, a mislio je da je i ona zaljubljena u njega.

Tvrdio je i kako ga je Spears pozvala u Las Vegas privatnim avionom za Novu godinu te da su njena majka i njeni suradnici poludjeli "jer nije bilo predbračnog ugovora".

Britney je pak izjavila da je bila "blesava i buntovna" te da "nije razmišljala o posljedicama svojih djela". "Nakon partijanja baš i ne razmišljaš o tome što radiš", rekla je.

Zanimljivo je da se o njihovom vjenčanju očitovao i Jive, diskografska kuća s kojom je Britney surađivala. U svom su priopćenju iz Jivea naveli kako je riječ o "šali koja je otišla predaleko".

Pročitajte više