Britney Spears oglasila se nakon emitiranja kontroverznog filma o njenom životu

Foto: Instagram

BRITNEY SPEARS oglasila se na društvenim mrežama te prokomentirala dokumentarni film New York Timesa Framing Britney Spears koji govori o njenoj karijeri te o skrbništvu nad njenim životom i imovinom koje je prije 12 godina preuzeo njezin otac Jamie Spears.

"Svaka osoba ima svoju priču i svoje stavove o pričama drugih ljudi! Svi imamo toliko različitih, sjajnih i lijepih života. Zapamti, bez obzira na to što mislimo da nešto znamo o životu neke osobe, to je ništa u usporedbi sa stvarnom osobom koja živi iza objektiva", napisala je Britney na Twitteru.

Podijelila je i snimke izvedbe svog hita Toxic iz 2003. godine.

"Ne mogu vjerovati da je ova izvedba Toxica bila prije tri godine. Uvijek ću voljeti nastupati na pozornici... Ali uzimam vremena kako bih učila i bila normalna osoba... Volim jednostavno uživati ​​u osnovama svakodnevnog života!!!", zaključila je Britney.

Prema dokumentarcu, Britney odbija nastupiti sve dok njezin otac ima skrbništvo nad njom. Britneyin odvjetnik Samuel D. Ingham III tvrdio je na saslušanju u studenom da se pjevačica počela bojati svog oca i tražio je da mu u potpunosti oduzmu skrbništvo nakon što je Jamie navodno unajmio novog menadžera bez savjetovanja s njom.

Obožavatelji pjevačice, kao i brojne slavne osobe, nakon emitiranja dokumentarca pružili su podršku Britney i pokretu #FreeBritney.

Pročitajte više