Britney Spears u strahu od ruskih prijetnji smrću

POP PRINCEZA Britney Spears je u sklopu svoje svjetske turneje "Circus" dogovorila i dva nastupa u Rusiji, jedan u St. Petersburgu, a drugi u Moskvi. Koncerti bi se trebali održati ovaj tjedan, no zbog prijetnji smrću koje primila putem e-maila, Britney ne želi u Rusiju dovoditi svoje sinove, a i ona sama će odsjesti u Finskoj te će privatnim avionom putovati na koncerte.

Identitet manijaka koji šalje prijetnje još uvijek nije poznat

"Prvotna je ideja bila da obojica sinova prate Britney, ali ona je izričito bila protiv toga zbog stalnih prijetnji koje pristižu", izjavio je njezin glasnogovornik za britanski The Sun. Neugodnu situaciju dodatno pojačava i to što identitet manijaka koji šalje mailove prijetećeg sadržaja još uvijek nije poznat.

Nakon što odradi moskovski spektakl, pjevačica koja se nakon teške psihičke krize uspješno oporavila, odletjet će u London kako bi bila sa svojim sinovima Jaydenom Jamesom i Seanom Prestonom, s kojima se trudi provoditi sve slobodno vrijeme i nadoknaditi im svu nestabilnost i manjak pažnje koju su imali zbog njezinih slomova.

Pročitajte više