Britney Spears "zapalila" Dansku

KADA je Britney Spears pala u psihičku krizu i povukla se s glazbenih ljestvica nitko nije mogao ni pomisliti da će se vratiti u punom sjaju. Britney je vratila staru slavu novim albumom, ali je i stabilizirala privatni život. S novom bojom kose i odličnom linijom, Britney je u sklopu  turneje i promocije najnovijeg albuma "Circus" nastupala u Kopenhagenu. Promijenila je desetak seksi opravica te je u svakoj od njih izgledala odlično.

Nakon Danske, Britney putuje u Švedsku, a zatim u Finsku, Rusiju, Poljsku i Njemačku gdje završava s europskim dijelom turneje

Kad nije na pozornici, pop princeza vrijeme provodi sa svojim sinovima Jaydenom Jamesom i Seanom Prestonom, ali i s navodnim dečkom Jasonom Trawickom. Podsjetimo, iako nije niti potvrdila ni demantirala tu informaciju, američki mediji objavili su da Britney ima novog dečka - vlastitog menadžera.

Da između njih zaista nešto postoji, svjedoče i fotografije na kojima je par vrlo blizak. Je li u pitanju samo poslovni odnos ili ljubav, ne znamo, ali posrnuloj pjevačici je očito krenulo kad je stalno nasmiješena. Nakon Danske, Britney putuje u Švedsku, zatim Finsku, Rusiju, Poljsku i Njemačku gdje završava s europskim dijelom turneje.

Pročitajte više