Britney u borbi s J. Lo i Kylie za naj-stražnjicu showbusinessa

IAKO joj je trebalo neko vrijeme da shvati kako se zaista ništa ne prodaje kao seks, Britney je u najnovijem broju časopisa Esquire pokazala ono što je sakrila na naslovnici Rolling Stonea - svoju stražnjicu.

Britney se za naslovnicu Esquire-a slikala odjevena samo u bijeli pulover i cipele s visokom petom, u pozi koju je prije 37 godina za istu naslovnicu zauzela TV glumica Angie Dickinson.

Pokazivanjem guze na naslovnici časopisa Esquire Britney se ravnopravno uključila u borbu za naj-stražnjicu sa konkurenticama Kylie Minogue i Jennifer Lopez, čije se stražnjice smatraju njihovim... pa nazovimo ih glavnim poslovnim adutima.

Budući da je uz foto-session obavezan i kraći intervju (jer možda nekog i zanima što to Britney ima za reći), izdvajamo jednu izjavu pop-princezice.

Novinari časopisa upitali su Britney da li izdavačka kuća iskorištava njezin seksipil kako bi prodali što više albuma.

"Izdavač je tražio od mene da snimim određene pjesme, a ja sam im odgovorila: "Gledajte, ako od mene očekujete nekakvu seksualnu bombu, znajte da to nisam ja. Nikad to ne bih napravila. Radim samo ono što volim" - izjavila je Britney.

Doooobro, a sad uživajte i vi u onom u čemu (kao) uživa i Britney.

Pročitajte više