Britney zaruke proslavila ludom zabavom: Bila je to jedna od najčarobnijih noći

BRITNEY SPEARS je svoje zaruke s dečkom Jasonom Trawickom proslavila ludom zabavom u noćnom klubu u Las Vegasu. Pjevačica je organizirala zabavu na kojoj se ujedno slavio i Jasonov 40. rođendan i na kojoj je šampanjac tekao u potocima, a posebna poslastica su bile fontane od čokolade.

"Pobrinula se da svi imaju dovoljno Dom Perignona, a i sama je popila nekoliko čaša. Ostala je do četiri ujutro, a onda su se ona i Jason vratili u njihov apartman na 50. katu", rekao je jedan izvor koji je navodno također bio na zabavi.

"Ovo je bila jedna od najčarobnijih noći u mom životu. Predivno provedeno vrijeme s mojim novim zaručnikom i obitelji. Blagoslovljena sam", napisala je na svom Twitteru pjevačica, koja je od Jasona dobila zaručnički prsten dizajnera Neila Lanea s jednim velikim dijamantom i čak 90 manjih kamenčića posloženih uokolo. "Jason je romantičan i kada sam ga pitao što bi prsten trebao predstavljati, da dobijem inspiraciju, rekao je samo to daje Britney princeza", ispričao je dizajner.

Pročitajte više