Brkovi će 20 godina karijere proslaviti velikim koncertom na Šalati

Foto: Sanjin Kastelan

Zagrebačka punk folk wellness atrakcija Brkovi kroz cijelu 2024. obilježavat će velikih 20 godina benda nizom koncerata diljem regije i šire. Prvi koji se objavljuje je onaj na domaćem terenu - grupa Brkovi u subotu, 7. rujna 2024. godine, nastupit će na stadionu Šalata.

Prije 20 godina teško da su mogli zamisliti u što će se pretvoriti njihov glazbeni put. Nisi bili prva grupa koja je spojila naizgled nespojivo, ali način na koji su oni to radili doveo ih je do značajne 20. obljetnice. 

Milijunski pregledi na pjesmama

Brkovi su godinama neprestano svirali, snimali i objavljivali. Posljednjih godina postali su standardno ime na najvećim regionalnim festivalima. Tijekom ovih 20 godina naslagali su veliku listu hitova kao što su Mala, Kurvo prokleta, Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Samo pijan mogu, Srećo laku noć, Nisam ja za tebe, Tolerancija, Znanac, Hoću da mi dijete sluša narodnjake i mnoge druge pjesme. 

Te su pjesme prešle 100 milijuna slušanja na YouTubeu i Spotifyu.

Dvadeset godina nepredvidivog i divljeg glazbenog puta Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica obilježit će velikim maratonskim audiovizualnim spektaklom na stadionu Šalata u srcu Zagreba, u subotu 7. rujna 2024.

Ulaznice po early bird cijeni od 17 eura u prodaju kreću u četvrtak 23. studenog u 10:00. Ta cijena aktualna će biti do 31. prosinca, nakon čega se diže na 20 eura. 

Pročitajte više