Brojne ljepotice jutros okupirale casting za ovogodišnji Fashion.hr

VELIKI casting Fashion.hr-a, koji se održao jutros, okupio je preko dvjestotinjak modela najpoznatijih domaćih modnih agencija kao što su Talia i Midikenn. Dizajneri poput Roberta Severa, Igora Galaša, Branke Donassy, dvojca I-GLE i Martine Felje gotovo su dva sata odabirali modele koji će javnosti i medijima prezentirati njihove nove kolekcije na impresivnoj pisti ispred Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb.

Među najistaknutijim licima castinga svakako treba spomenuti Anitu Dujić, Moniku Hiržin, Sanelu Seferagić i brojne druge manekenke sa uspješnom domaćom, ali i prije svega inozemnom karijerom.

Izabrani modeli sudjelovati će u produciranju vodećeg modnog događaja sezone gdje će svoje kolekcije, pred odabranom publikom od svega 450 uzvanika, predstaviti najrelevantnija imena domaćeg dizajna. Osim modnih revija koje zauzimaju središnje mjesto Fashion.hr-a, na programu će se naći posebne "after-show" zabave kao i ekskluzivni performans u predvorju koji će zaokružiti koncept ovosezonske kampanje koja se sastoji od tri dijela.

Na Fashion.hr-a svoje pret-a-porter kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2011. u tri revijalna dana predstaviti će eNVy room, Stjepan Čuka, Martina Felja, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Igor Galaš, Ivica Klarić, I-GLE, Alduk, Branka Donassy i Robert Sever.

Pročitajte više