Brooke Shields pozira u bikiniju kako bi dokazala da 50+ žene nisu za odbaciti

Foto: Instagram

SVAKI put kad Brooke Shields na Instagramu pokaže svoju figuru u bikiniju, njezini obožavatelji podivljaju.

No 55-godišnja glumica i model otkrila je kako joj je trebalo samopouzdanja da pokaže tijelo u bikiniju u pedesetim godinama.

"Nosila sam one velike kupaće kostime koji su morali imati što više tkanine", rekla je Shields za People. "Kćeri su mi rekle da je to smiješno. Bilo je to nekako kao da sam se vidjela njihovim očima i samo slavila stvari poput svoje stražnjice. Stvari na koje se nikad ne bih fokusirala u životu. Imati 55 i reći: Čekaj malo, žene u pedesetima još nisu gotove."

"Ako ste u tim godinama, posebno ako ste glumica, to je kao da ste imali svoju karijeru pa se možete opustiti, no ja mislim da tek počinjem", dodala je.

Kaže kako tijekom odrastanja nije previše razmišljala o svom tijelu: "Gotovo kao da nisam znala da postoji."

Kaže kako je tijekom svoje manekenske karijere uglavnom krasila naslovnice na kojoj je bilo bitno kako joj izgleda lice, dok o tijelu nije previše razmišljala. No uz pomoć djece i svojeg trenera zavoljela je svoje tijelo i ne libi se pokazati ga.

"Nikad nisam bila mršava. Uvijek sam bila sportski tip, što znači da se ne uklapate u veličine uzorka", objasnila je. "Moje kćeri kažu da sam zaobljena ... gledam ih kako to slave i učim od njih."

Naravno, na svom tijelu redovito radi. "Slušajte, naporno radim na tome svaki dan. Svaki dan ovo ljeto sam vježbala", rekla je.

"Nekako sam zaradila svoje samopouzdanje. No pri poziranju i dalje ću paziti na pravi kut i osvjetljenje."

Pročitajte više