Brooklyn Beckham snimio kako radi veganske lazanje, dobio hrpu negativnih komentara

Foto: Instagram

SIN Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, ne odustaje od kulinarske karijere. Redovito s pratiteljima na Instagramu dijeli recepte, ali ne nailazi na pozitivne komentare. Sada je pripremao veganske lazanje, a pratitelji su, kao i na ranijim objavama, nizali kritike.

U snimci je pokazao kako sjecka luk, češnjak i patlidžan, što je pomiješao s vrećicom zamjenskog mesa biljnog podrijetla i prethodno pripremljenim umakom od rajčice. Nije objasnio je li sam pripremio umak ili je koristio gotovu verziju. Potom je slagao lazanje s kupovnim listovima tijesta i sirom. Naposljetku je na jelo dodao nasjeckani bosiljak. 

 

Ljudi ga kritiziraju

Njegovi pratitelji nisu impresionirani novim videom. Pisali su kako je jelo jednostavno i da je imao grešaka u pripremi.

"Osnovno jelo", "Idućeg tjedna Brooklyn će praviti pileće medaljone u obliku dinosaura", "A začini?", "Gdje je bešamel?", "Jako loše po mom mišljenju. Već napravljeni umak od rajčice i nema bešamela. Čak ni ti nisi izgledao kao da uživaš dok to radiš", "Ovo nisu lazanje. To je slojevito slaganje tjestenine i povrća u umaku od rajčice", "Nađi pravi posao", "Tijesto ide na dno", samo su neki od komentara.

Pročitajte više