Bruce Springsteen zbog problema sa zdravljem odgodio sve koncerte do kraja godine

Foto: EPA

Bruce Springsteen (74) odgodio je sve koncerte zakazane za ovu godinu. Pjevač je imao čir na želucu te se sada oporavlja.

"Bruce Springsteen se polako oporavlja od čira na želucu i nastavit će se oporavljati pod liječničkim nadzorom do kraja ove godine. Imajući to na umu i zbog veliko opreza, svi preostali datumi turneje Brucea Springsteena i The E Street Banda za 2023. godinu bit će odgođeni za 2024. godinu.

Svi će se koncerti održati na zakazanim mjestima, a kada budu objavljeni novi datumi, oni koji su kupili karte imaju 30 dana za zatražiti povrat novca. Sve ulaznice za odgođene koncerte vrijede za novonajavljene termine", objavljeno je na njegovim službenim stranicama.

Sjevernoamerička turneja trebala trajati do kraja godine

Bruce je prvotno odgodio koncerte za rujan, no čini se da će mu biti potrebno više vremena da se oporavi od bolesti. Glazbenik je prošlog mjeseca počeo sa sjevernoameričkim dijelom turneje koja je trebala trajati do sredine prosinca. 

Springsteen, rodom iz New Jerseyja koji je stekao nadimak The Boss u ranim godinama svoje karijere u 1970-ima, uvršten je u Rock and Roll Kuću slavnih 1999., a 2022. objavio je svoj 21. studijski album Only the Strong Survive, zbirku obrada klasika R&B i soul glazbe.

Pročitajte više