Bruna iz Savršenog snimila reklamu s bivšom curom, konzervativci je htjeli zabraniti

Foto: Press

BRUNA MATIĆ iz Gospodina Savršenog prije dvije godine je zbog reklame naljutila konzervativce. U reklami za jedno domaće piće ona i DJ-ica Monika Smiljanić (24) razmjenjivale su nježnosti. Kasnije je Bruna otkrila da reklama nije bila gluma.

"Kad snimiš reklamu s curom, prekinete i sad moraš gledati te plakate po cijelom Zagrebu", napisala je u ožujku 2020. godine uz hashtag jebiga.

Ubrzo nakon objave reklame koju su Bruna i Monika snimile, pokrenuta je peticija za njenu zabranu. Pokrenula ju je stranica CitizenGO, web stranica prepuna ultrakatoličkih i nacionalističkih peticija, poput "Ne iskorištavajte COVID-19 za nametanje pobačaja!", "Odbacite nekompetentno i jednostrano Izvješće pučke pravobraniteljice!", "STOP pobačaju kod kuće!", "Pomoć ženama, a ne pobačaj mojim novcima!", "Disney: Zaustavite LGBTIQ indoktrinaciju djece!", "Ne postoji pravo na djecu!", "Nazovite Cinestar i tražite ih da prikažu biografski film "Neplanirano", "Netflixov božićni poklon: izrugivanje kršćana", "Zaustavite "umjetničko četnikovanje" na Rujanfestu u Zagrebu", "Križ: simbol naše civilizacije i dio hrvatskog identiteta!" i tako dalje. 

U obrazloženju peticije naveli su da je "spot erotiziran, slavi nasilje (prikazujući djevojku koja udara mladića koji kleči u predio bubrega) i promiče homoseksualni životni stil.

Tvrdili su da se ovom reklamom "provocira i namjerno šokira u svrhu pobuđivanja kontroverze izlažući djecu i maloljetnike LGBITQ propagandi i sadržajima koji nisu u skladu s dobi i zrelošću djece te moralom i uvjerenjima roditelja."

"Osim toga, nitko od nas ne mora biti izložen erotskim sadržajima i LGBITIQ propagandi u reklamama za bezalkoholna pića!"

Danas se Bruna ponovno pojavljuje na malim ekranima, a ovog puta nastoji osvojiti splitskog profesora Tonija Šćulca.

"Muškarac koji me može osvojiti trebao bi biti pametan, smiješan, ambiciozan i meni privlačan", rekla je prilikom ulaska u show Gospodin Savršeni.

Pročitajte više