Bruno Petković i Iva Šarić upoznali su se u emisiji, dugo su skrivali vezu

Foto: Instagram

BRUNO PETKOVIĆ jedini je zabio gol od hrvatskih reprezentativaca u 120 minuta utakmice. Njegova velika podrška u karijeri je zaručnica Iva Šarić koja je svog partnera pratila s tribina na prethodnim utakmicama.

Skrivali vezu

Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. Naime, Iva je objavila fotografije s proslave svog 32. rođendana, a među uzvanicima bio je i šest godina mlađi nogometaš.

Par je u travnju prošle godine dobio sina Adriana. "Poseban dan", napisala je tada uz fotografiju. Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku. Bruno i Iva zaručili su se u listopadu prošle godine. 

Rijetko objavljuju zajedničke fotografije

Iva i Bruno ne vole zajednička naslikavanja i svoju ljubav čuvaju od pogleda javnosti. Jedna od rijetkih zajedničkih fotografija koja se pojavila u medijima je ona s proslave Dinamovog 23. naslova prvaka u proljeće ove godine.

Neki dan Iva je objavila prvu njihovu fotografiju na svom Instagramu, a nastala je uoči utakmice s Japanom na Svjetskom prvenstvu. 

Pročitajte više