Bruno Petković mijenjao pelene pred kamerama pa spomenuo suprugu Ivu

Screenshot: HRT

Nogometaš Bruno Petković pojavio se u emisiji Roberta Knjaza. Petković je bio prvi gost Knjazove nove, druge sezone dokumentarnog serijala o Vatrenima.

>>Petković: Imao sam 12 godina kad su neki ljudi tražili novac da me poguraju u Hajduk

Govorio je o nogometu, karijeri, ali se prihvatio i mijenjanja pelena. Hrvatski reprezentativac koji igra za Dinamo pred kamerama je pokazao kako mu ide mijenjanje pelena na lutki. "Mogao bih promijeniti pelenu, s obzirom na to da sam napravio par puta. Par puta, nisam sad previše...", rekao je.

@hrvatska_radiotelevizija Kako se Bruno Petković snalazi u mijenjanju pelena? #hrt #hrvatskaradiotelevizija #brunopetkovic #robertknjaz ##vatreni #vatreni🇭🇷❤️👑 #FYP @Robert Knjaz ♬ original sound - HRT

"Ja sam onako, više u potrebi dok žena nije tu. Sjećam se jednom, kad se baš pošteno, onako muški ispraznio, potrošio sam jedno 30-40 vlažnih maramica dok mi žena nije rekla - staviš ga u kadu", prisjetio se anegdote sa sinčićem Adrijanom kojeg je dobio s bivšom manekenkom Ivom Šarić.

"Kad god treba nešto - on viče mama", nasmijao se na kraju.

Najdraže jelo?

Kao najdraže jelo izabrao je punjene paprike i lazanje, a prokulice, kaže, baš i ne voli. Sluša različite žanrove glazbe, ali rap mu i nije baš nešto. Kao mali obožavao je čitati znanstvenu fantastiku, no lektiru nije volio. Popodne mu je draže od jutra jer se, kaže, ne voli rano dizati, a otkrio je i da se nikad ne bi ošišao na ćelavo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.