Zvijezda Malcolma u sredini za slavnog voditelja mislila da je konobar

Screenshot: Youtube

GLUMAC Bryan Cranston rekao je bivšem voditelju Jamesu Cordenu da mu donese kavu kad su se prvi put upoznali u Los Angelesu prije nekoliko godina. Bryan je, u emisiji Today with Hoda & Jenna, priznao da je mislio da je James konobar.

 
"Moja priča je za mene trenutno jako emotivna. Sjećam se kad sam prvi put upoznao Bryana Cranstona, što je bio veliki trenutak u mom životu. Moja žena, koja mi je tada bila djevojka, i ja smo otišli smo u Los Angeles prvi put u životu i proveli smo cijelo jutro gledajući drugu sezonu serije Breaking Bad", rekao je Corden. 

Nakon što su cijelo jutro gledali seriju Corden i partnerica odlučili su otići na ručak.

Corden mu je prišao, a Cranston ga je pitao može li dobiti još malo kave

"Idem na ručak, a tko ulazi u restoran nego Bryan Cranston. Nikada nisam bio tako oduševljen kao u tom trenutku", prisjetio se Corden.

No, susret glumca i bivšeg voditelja nije bio poseban za zvijezdu serije Malcolm u sredini. 

"Prišao sam mu i rekao 'Bryan...'", prisjetio se Corden, a zatim je Cranston priznao: "A onda sam mu odmah rekao: 'Mogu li dobiti još malo kave?'"

Cranston je Cordena zamijenio za konobara

"Rekao sam: 'Bryane, ne poznaješ me, ja sam glumac u Ujedinjenom Kraljevstvu i gledao sam seriju Breaking Bad jutros. Tvoja gluma je nevjerojatna", rekao je Corden, na što mu je Cranston odgovorio: "Hvala, mogu li dobiti dijetalnu Colu bez leda?"

Corden se pojavio u emisiji kako bi promovirao svoju novu seriju intervjua za Sirius XM This Life of Mine with James Corden, dok je Cranston promovirao svoj najnoviji film Argylle. Inače, Cranston je otkrio da planira odustati od glume 2026. kako bi provodio više vremena s obitelji.

Pročitajte više