Bujna influencerica otkrila jesu li joj grudi prirodne: "Misterij riješen"

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Claudia Rivier svojim je oblinama privukla pažnju domaće, ali i strane publike. Izjavila je kako su njene obline prirodne, no mnogi su joj pisali kako to nije istina.

Sad je odlučila stati na kraj tim nagađanjima te je objavila snimku s ultrazvuka kako bi dokazala da su joj grudi prirodne.

"Odlučila sam vam snimiti zanimljiv i edukativan video, malo drugačiji nego inače, koji, vjerujem, svi dugo očekujete - a to je odgovor na pitanje jesu li moje grudi prirodne ili nisu", rekla je Claudia u snimci.

Posjetila je jednog liječnika u Zagrebu koji je otkrio jesu li njene grudi prave. 

"Kao što vidite, radi se o zdravim i normalnim dojkama, u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno, kao od majke rođeno", rekao je liječnik u snimci. 

"Misterij riješen. Moje grudi su 100 posto prirodne", napisala je Claudia uz fotografiju na Instagramu. Potom joj je jedan pratitelj napisao da bez obzira na to što su joj grudi prave, ostatak na njoj je "plastika". Claudia mu je odgovorila da je u krivu.

"Moj nos je vrlo malen i shvaćam zašto ljudi često misle da sam ga operirala. Ali ne, prirodan je. Nemam problem pričati o plastičnim operacijama i da sam nešto mijenjala, onda bih to snimila. Imam hijaluron u usnama", odgovorila je Claudia. 

Influencerica je ranije za Index otkrila zbog čega želi pričati o svojim oblinama

"Vjerujem da će u budućnosti cure slične meni imati puno više samopouzdanja i da će bujnost postati sve zastupljenija, kako na društvenim mrežama tako i u medijima. Znam nekoliko još bujnijih žena koje se srame svojih oblina, što i razumijem jer kod nas to nije uobičajeno. Ja osobno ne znam niti jednu ženu u Hrvatskoj i šire koja promovira obline. Sve je ovo jedan veliki pozitivan pomak", rekla je. 

Pročitajte više