"Bujna predsjednica Hrvatske plijeni poglede na plaži": Južnoamerički mediji zamijenili Coco i Kolindu

Foto: Facebook/printscreen

I SVJETSKI mediji raspisali su se o Kolind Grabar-Kitarović, a neki su hrvatsku predsjednicu zamijenili i s atraktivnom Coco, bivšom striptizetom danas uspješnom poslovnom ženom i surpugom Ice T-a koja je nedavno postala mama.

Zabunu su prenijeli svi veliki južnoamerički portali nakon što je Critica.com objavio fotografiju naše predsjednice na plaži kako "plijeni poglede" u mini bikiniju. Ne bi to bilo ništa čudno da na fotografiji uopće nije predsjednica Kolinda, već atraktivna Coco koja je poznata po svojim bujnim i raskošnim oblinama. Tekstovi su imali na tisuće sharova na društvenim mrežama, pa je vijest vrlo brzo postala hit.

Južnoamerički mediji pišu i kako je Hrvatska do sada bila poznata po nogometašima Davoru Šukeru i Luki Modriću, no odsada će biti i po Kolindi. 


Tako je naša predsjednica postala seks simbol, a zanimljivo je i to da slavna Coco vuče korijene iz Srbije jer su njezini djed i baka otišli u Ameriku dok se još Jugoslavija nije raspala, pa je ova zabuna ispala još smiješnija. 

Fresh out of the hospital..I can't believe I became a mommy to a beautiful baby girl 4 days ago.I'm feeling Fab! I'm a complete woman!!

Posted by Coco on Thursday, December 3, 2015

Pročitajte više